Perde Yıkama



Perde yıkama işi evlerimizde hem zor hemde çok sıkıcıdır. Yerlerinden sökmesi problem, yıkaması ütülemesi ayrı bir problemdir. Sonuç da hiç açıcı değildir. Onca zamanızı harcamışsınız ve istediğiniz sonucu elde edememişsinizdir.
Profesyonel Perde Temizleme Firmamız perdelerinizi mekanizmasından teslim almaktadır. Servis personellerimiz perdelerinizi yerinde ölçerek teslim almadan evvel müşterilerimize fiyat bilgisi ve teslim tarihi bilgisini verdikten sonra emanet makbuzu ile perdeleri teslim almaktadır. Firmamıza getirilen perdeler çeşitlerine ve kumaşın türlerine göre ayrılarak yıkama işlemi başlatılır. Burada dikkat edilecek husus perdenin kumaş hassasiyetine göre yıkama veya kuru sistem temizleme işleminin yapılmasıdır. Zebra ve Stor perdeler gibi sert ve apreli perdeler çok hassas bir temizleme işleminden geçmektedir. Tül perdeler geniş tanburlu profesyonel perde yıkama makinemizde yıkanmaktadır. Yıkanan perdeler yine cinslerine göre kurutma aşamasına geçirilir. Zebra ve stor perdeler asılarak sıcak havalandırma sistemi ile kurutulmaktadır. Kumaş perdeler perde yıkama makinesinden çıktıktan sonra profesyonel kurutma makinesinde kurutulmaktadır.

Stor Perde Yıkama

Stor Perde Yıkama hizmeti ev ve işyerlerinizden ücretsiz servislerimizle alınan stor perdeleriniz uzman ekibimiz sayesinde tozdan kirden ve lekeden tamamen arındırılır.
Yıkama işlemi sırasında stor perde mekanizmasında herhangi bir arıza veya tahribat meydana gelmez.Stor perde yıkama aşamasında kullanmış olduğumuz şampuanlar % 100 bitkisel bazlı olup kimyasal madde içermez.Yıkama işlemi biten stor perdeleriniz 2 veya 3 gün içerisinde ücretsiz servislerimizle vakit kaybetmeden teslim edilir.

Tül Perde Yıkama

Perde ve ev tekstili temizliği konusunda ataşehirde bir ilki gerçekleştiriyoruz...
Çünkü biz yalnız perde ve ev tekstili üzerine profesyonel ve deneyimliyiz. Perdelerinizi evinizden veya işyerinizden alıyoruz temizliğini yapıyoruz, gerekirse tadilatını yapıyoruz ve tekrar yerine takıyoruz. Artık perde temizliği kabus olmaktan çıkıyor, zebra perde, stor perde, balon perde, katlamalı mekanizmalı perde, dikey perde, jaluzi, fon ve farbalı modeli perdelerinizi yani A'dan Z'ye bütün perde çeşitleri temizliği yapılır.

1 yorum:

 
Top