Daha iyi bir temizlik için, daha çok çalışıyoruz.


Banka Temizliği

Banka temizliği özel koşullar içeren eleman güvenilirliğinin olmasını ve uzun süre çalışmış eleman niteliği kazanmışlığı getirmektedir. Elemanların büro işyeri temizliğinde belirttiğimiz hususları içermesi gerekmektedir. Büro ve işyeri temizliğinde olduğu gibi temizlik hizmeti esnasında diğer çalışan elemanları rahatsız etmemek önemli husustur.Bu unsurları dikkate alarak tüm bankalara temizlik hizmeti verilmektedir.
Banka temizliği özel koşullar içeren eleman güvenilirliğinin olmasını ve uzun süre çalışmış eleman niteliği kazanmışlığı getirmektedir. Elemanların büro işyeri temizliğinde belirttiğimiz hususları içermesi gerekmektedir. Büro ve işyeri temizliğinde olduğu gibi temizlik hizmeti esnasında diğer çalışan elemanları rahatsız etmemek önemli husustur.Bu unsurları dikkate alarak tüm bankalara temizlik hizmeti verilmektedir.

Cam Temizliği


Her çeşit cam temizliği tek ve çift camların temizliği, çerçeve temizliği ( çerçeve çeşidine göre bakımı ) bölme

Buharlı Temizlik

Buharlı temizlik yöntemi hiçbir deterjan ve kimyasal katkı maddesi kullanmadan sadece su buharı ile temizlik yapan ve dezenfektan olarak da kullanılabilen özel buharlı temizlik makinası ile yapılmaktadır.

Büro Temizliği


En önemli temizlik alanlarından biride işyerlerimizdir. Gerek iş partnerlerimizi gerekse müşterilerimizi karşılama alanlarımız olması, firmamızın imajını yansıtması ve evimizden çok işyerimizde vakit geçiriyor olmamız nedeniyle hijyenine önem gösterilmesi gerekmektedir.

Ev Temizliği

Ev Temizliği
Ev temizliği; döşeli ev temizliği, tadilat sonrası ev temizliği, inşaat sonrası boş daire temizliği ve boş daire temizliği gibi gruplara ayrılmaktadır. Döşeli ev Temizliği Temizlik yapılacak alan kontrol edilir, gerekli temizlik ürünleri ve ekip sağlanır. Mutfak, banyo, tuvalat, oda, salon, balkon, yerler, camlar, duvarlar, tavan; yani evin bütün kısımları gözden geçirilir. Mutfak temizliğinde; isteğe bağlı olarak dolapların içi boşaltılıp her bir ürün ayrı ayrı temizlenir. Buzdolabı gibi temizliği zor olan beyaz eşyaların ve tüm beyaz eşyaların temizliği gerçekleştirilir. Lavabo, evye, tezgah temizlenir. Duvarlar ve yerler silinir. Banyo ve tuvalet temizliğinde; tüm alan dezenfekte edilir. Küvet, duşakabin, lavabo, klozet gibi mikrop barındırma olasılığı yüksek yerler özenle temizlenir. Zamanla ya da dış etkenlerle sararan banyo aksanları beyazlatılır. Fayanslar ilk günkü görünümüne kavuşturulur Kalan banyo aksanları hiçbir mikrop kalmayacak şekilde hijyene kavuşturulur.
Fayanslar ilk günkü görünümüne kavuşturulur Kalan banyo aksanları hiçbir mikrop kalmayacak şekilde hijyene kavuşturulur.

Okul Temizliği


Dershane ve Okul Temizliği; Çocuklarımızın zamanının büyük bölümünü geçirdiği okul ve dershanelerin temizliğinde, okul temizliği konusunda küçük ayrıntılarda olsa asla taviz vermeden profesyonel kadromuzla hizmetinizdeyiz

İnşaat Temizliği

İnşaat aşaması bitmiş ve kullanım aşamasında önce ince ve detaylı olarak biz bu hizmeti siz değerli müşterilerimize uzman kadromuz ve teknik ekipmanlarımızla hizmet veriyoruz. Yapmış olduğumuz bu hizmetimiz yine siz değerli müşterilerimizin hayallerini kurduğu ortamı sağlamak amacıyla vermiş olduğumuz temizlik hizmetlerimizden biridir. Temizlik işimizin ilk aşamasında gelmektedir.

Dış Cephe Temizliği

Her türlü gökdelen, plaza, cam ve dış yüzeylerinin vinç veya asansör ile temizliği yapılmaktadır.Dış cephe cam temizliği şirketi, cam silimleri yapan camcı personellerimiz A tipi sertifikalıdır.
Camcı personellerimiz A tipi iş güvenliği sertifikasına sahip olup yüksekte çalışma eğitimleri almışlardır.

Mermer cila ve bakımı

Zeminin cinsine göre polimerize yada kristalize mermer-pvc cilalama uygulaması yapılmaktadır. Depo zeminleri, fabrika, iş yeri, evlerin sertve yumuşak zeminleri, epoksi temizliği ve cila uygulamaları ve bakımları en iyi şekilde yapılır.




Villa Temizliği

Villa Temizlik Villa temizliği şirketi; diğer meskenlerin temizliklerinde olduğu gibi villa ve yazlık temizlikleri eşyalı, mobilyalı, boş, inşaat sonrası, taşınma öncesi ve taşınma sonrası, yangın sonrası ve su baskını gibi durumlarda da temizleme işlemi gerektirebilmektedir.
Detaylı bilgilendirme için bize ulaşabilir veya ÜCRETSİZ keşif talep edebilirsiniz.

Ofis Temizliği

Ofis temizliği, şirket temizliği, işyeri genel temizlik hizmeti sağlanmaktadır. Ofis temizlik şirketleri, mesai sonrası ofis temizliğini, masa, sandalye, dolap ve raf temizliğini yürütmektedir.
Ofis içi çalışmalarda özellikle mesai sırasında gürültü yapılmamaya özen gösterilmelidir.

Apartman Temizliği

Apartmanlarınıza genel temizlik ve periyodik temizlik hizmeti verilmektedir.Bu hizmet çerçevesinde Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer de bulunan apartmanlar, residenceler, blok binaların müşterek alanları deneyimli personeller ve uygun ekipmanlar ile temizlenmektedir.
Apartmanlarınıza genel temizlik ve periyodik temizlik hizmeti verilmektedir.Bu hizmet çerçevesinde Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer de bulunan apartmanlar, residenceler, blok binaların müşterek alanları deneyimli personeller ve uygun ekipmanlar ile temizlenmektedir.Apartmanlarınıza genel temizlik ve periyodik temizlik hizmeti verilmektedir.Bu hizmet çerçevesinde Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer de bulunan apartmanlar, residenceler, blok binaların müşterek alanları deneyimli personeller ve uygun ekipmanlar ile temizlenmektedir.

Next
Sonraki Kayıt
Previous
This is the last post.

1 yorum:

  1. Diyarbakır temizlik şirketi Sanat Temizlik, günümüzde temizlik alanında profesyonel çalışanları ile Diyarbakır’ın tüm bölgelerinde kaliteli temizlik hizmetini vermeyi hedeflemektedir.

    YanıtlaSil

 
Top